More

    Siemens Energy, nemecká priemyselná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na energetické technológie znižuje stratu a zlepšuje prognózu

    Siemens Energy, nemecká priemyselná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na energetické technológie znižuje stratu a zlepšuje prognózu

    Siemens Energy – Výrazné zníženie straty

    Nemecký priemyselný gigant Siemens Energy zaznamenal výrazné zlepšenie svojich finančných výsledkov v treťom účtovnom kvartáli, čím sa výrazne priblížil k ziskovosti. Čistá strata pripadajúca na akcionárov sa znížila na 142 miliónov EUR z minuloročných 2,955 miliardy EUR, čo predstavuje zásadný posun.

    Tržby spoločnosti sa zvýšili na 8,8 miliardy EUR, čo je nárast zo 7,51 miliardy EUR zaznamenaných v rovnakom období minulého roka. Tento výsledok potvrdzuje schopnosť spoločnosti adaptovať sa na náročné trhové podmienky a zlepšovať svoje prevádzkové výsledky. Vďaka lepším výsledkom v treťom štvrťroku Siemens Energy zlepšila svoju prognózu na celý fiškálny rok. Spoločnosť teraz očakáva pozitívny cash flow pred zdanením v rozmedzí 1 až 1,5 miliardy EUR, čo je výrazne nad pôvodne odhadovanou hornou hranicou jednej miliardy EUR.

    Siemens Energy čelí výzvam v energetickom sektore, no tieto výsledky ukazujú, že spoločnosť dokáže efektívne manažovať svoje operácie a prispôsobovať sa trhovým podmienkam. Pozitívny výhľad na celý fiškálny rok potvrdzuje dôveru vedenia v schopnosti spoločnosti dosiahnuť stanovené ciele.

    Ďalšie správy v našej sekcií krátke správy.
    Akcie spoločnosti si môžete kúpiť TU.

    Upozorňujeme:

    - CFD sú komplexné nástroje a prichádzajú s vysokým rizikom rýchlej straty peňazí v dôsledku pákového efektu.
    - 76 % účtov retailových investorov stráca peniaze pri obchodovaní s CFD s týmto poskytovateľom.
    - Mali by ste zvážiť, či rozumiete fungovaniu CFD a či si môžete dovoliť podstúpiť vysoké riziko straty svojich peňazí.